SE*On three hill’s är ett mindre katteri i hemmiljö som föder upp den fantastiska rasen Ragdoll. Katterna lever som en del av familjen och är i första hand högt älskade familjemedlemmar.

Ni hittar oss på landet i nordvästra Skåne. Här bor jag, Nina, tillsammans med mina hundar, katter och några höns.

omoss

Djur har alltid varit en stor del i mitt liv, häst, hund och katt är de djurslag som fångat mitt största intresse. Första katten flyttade hem till oss 1994 och var en Norsk skogkatt. Han var en sådan katt som man önskar att alla barn fick växa upp med. Drömmen om egen uppfödning fanns under många år och första Ragdollen kom in i mitt liv år 2010. Samma år fick jag mitt stamnamn registrerat. Ett stort beslut men ett val som jag aldrig ångrat. Jag har under många år varit aktiv inom hundsporten. Utbildade mina två första hundar (Hovawart) till Försvarsmaktshundar och var krigsplacerad tillsammans med dem under åren 2009-2018. Utöver det har vi hållit på med lydnad, spår och utställning. Utställningsvärlden för mig tog sin riktiga start 2013 då jag fick hem min själsfrände och ”once in a life time” hund i form utav en Pyreneervalp. Tio veckor gamla Eros stal våra hjärtan och blev familjens fyrbente ”son”. Mellan åren 2013-2019 var Eros tävlingskalender prio ett och Eros skrev historia i många länder. Tyvärr fick denna framgångsaga ett abrupt slut då Eros i Feb-19 diagnostiserades med skelettcancer och till min enorma förtvivlan somnade in tre månader senare.

Katteriet

Vi fick vårt stamnamn SE*On three hill´s registrerat i  SVERAK/FIFé den 31/03-2010.

Jag är sedan 27/08-2019 diplomerad uppfödare.

Jag är medlem i Scandinavien Ragdoll Club och Sydkatten. 

Till vardags arbetar jag som pedagog på en förskola. Ett kreativt och emellertid tålamodsprövande arbete som dagligen ger en många skratt och mycket kärlek. Är utöver det utbildad till Friskvårdsterapeut och massör på hund.

I vårt avelsarbete är kunskap en viktig del och vi försöker hela tiden hålla oss uppdaterade och lära oss mer. Detta genom kurser, föreläsningar, seminarium och att samråda och samarbeta med uppfödarkollegor och likasinnade.

Har ni frågor eller funderingar så känn er varmt välkomna att skicka ett mail. ♥

Katteriet